Piccolino Chester

The award winning Chester Piccolino situated in a commercial block built in the 1960s within a small square next to the medieval town wall. The design of the restaurant transformed the original featureless building by providing all the incident and visual excitement necessary for a successful restaurant and bar.

This was created with a ceiling composed of dramatic semi-circular vaults terminated by illuminated wine displays set behind frameless glass full height doors which reflect the suspended lighting within the vaults.

These ceiling vaults and the rows of banquette seating define the different areas in this large restaurant and create a series of intimate spaces.
Among other accolades, we were proud when Chester Piccolino won a major Manchester Society of Architects design award.



Share Project :

More Work